AFYONKARAHİSAR / EMİRDAĞ - Adayazı Ortaokulu

Bir Ziyaret Bin Nasihat

Değerler Eğitimi kapsamında gerçekleştirdiğimiz harika etkinliğimiz ''BİR ZİYARET BİN NASİHAT ''

Bir Ziyaret Bin Nasihat” Projemiz ile çıktık bu yola Onlar bizim en güzel, en kıymetli değerlerimiz. Yaşlılarımız.. diyerek. Bugün öyle duygulu anlar yaşadık ki sevgili öğrencilerimizle. Köyümüzün Yaşlı teyzelerini ziyaret ettik. Bizleri hepsi kapıda mutlulukla kucak dolusu sevgiyle karşıladılar. Öğrencilerimize sosyal anlamda güzel bir farkındalık oluşturmak için çıktığımız bu yolda, bol bol duayla, pek çok güzel kelamla geri döndük.
Sizleri seviyoruz. Okulumuz, kalbimiz sizlere her zaman açık️ Değerler Eğitimi kapsamında gerçekleştirdiğimiz harika etkinliğimizde emeği geçen Din Kültürü Öğretmenimiz @fathgokmn e, 4A sınıfı öğrencilerimize bu güzel fikri sunan @hknylrm  Okul Müdürümüz Meryem KAPLAN'a teşekkür ediyoruz

09-02-2024

Yayın: 09.02.2024 - Güncelleme: 09.02.2024 18:07 - Görüntülenme: 9